8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gympl 1. díl - Dva nula pro Adama

3. 09. 2012 | Gympl díly
1. díl nového seriálu Gympl odvysílaný 3.9. 2012 nese název Dva nula pro Adama. Adam netuší, že se mu Patrik s pomocí Cyrila rozhodl pomstít a vypadá to, že spadne do pasti, která ho znemožní nejen v očích žáků, ale i kolegů.

Zahradní slavnost na počest Patrikových patnáctých narozenin ale dopadne zcela jinak než všichni předpokládali a díky Adamovým přátelům do vykopané jámy padá sám Patrik.

Gympl 1. díl - Dva nula pro AdamaA co přinese Gympl s datem 3.9. 2012 Elišce? Eliščina matka Dagmar hledá Elišce ženicha, pracuje na tom systematicky a dlouho. Elišce se díky řediteli Matulovi alias Starýmu zatím vždycky podařilo nápadníka “zapudit”. Nebude tomu jinak ani v případě vášnivého cyklisty Bubeníčka.

A ani na Petra nesmíme v 1. díle Gymplu odvysílaném 3.9. 2012 zapomenout. Evin syn Petr se vrací ze zahraniční brigády a Eva se těší, že spolu stráví hezké chvilky. Petr ale dá přednost Bele, kterou Eva nemůže vystát. Eva se bojí, že když mladá dvojice spolu skončí v Praze na vysokých školách, že svého syna definitivně ztratí. Vymyslí tajný plán nepustit Belu k maturitě.

Kateřina Kočová je postrachem celé primy. Lada jako dcera třídní učitelky je první na ráně. Kája, i když je svědkem Ladina příkoří se děvčete nezastane, aby si nevysloužil veřejný posměch. Ve chvíli, kdy ale Kateřina Ladu ohrozí na zdraví, Kájovo svědomí to už nevydrží a je nucen džentlmensky zasáhnout.

1. díl seriálu Gympl sledujte 3.9. 2012 na TV Nova


Zdroj, foto: TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !