8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ale jo. Proč ne?

23. 02. 2012 | Vaše příběhy

Klárka. Když jste toto jméno na gymplu vyslovili, všem bylo jasné, o koho jde. Především tedy chlapcům. Klárka byla totiž ztělesněním jejich snu. Vysoká, dlouhovlasá, s krásným obličejem a velkými ňadry.


Klárka. Ano, moc dobře věděla, jak vypadá a jak ji vnímá okolí. Uměla toho náležitě využít. Tu za ní napsal úkol Ondra, tu jí Petr daroval svůj oběd, tu ji Luboš taktně odradil nápadníka z vedlejší třídy. Věděla, že ať už by o laskavost poprosila kteréhokoliv kluka ve škole, udělal by, co by jí na očích viděl. A to ji někdy až děsilo.

Klárka. To byla ta, se kterou chtěl jít každý na školní ples. Chlapci kvůli tomu uzavírali sázky, téměř se poprali. Ovšem kdo bude ten vyvolený? To nikdo nevěděl. A upřímně: nevěděla to ani Klárka. Už ji totiž to neustále nadbíhání spolužáků obtěžovalo. Někdy by chtěla být "obyčejná" jako ostatní holky ve třídě. Termín plesu se blížil a Klárka zatím všem "nápadníkům" dala košem. Věděla, či tušila, že jít s ní je pro kluky otázka prestiže a že možná ani tak nejde o ní jako osobu, ale o ní jako "symbol", symbol něčeho nedosažitelného. Ale ona být symbolem nechtěla. A pak ji to napadlo! Adam! Ve třídě byl jeden spolužák, který o ni evidentně nejevil zájem. Měl své počítače a... Klárka vlastně ani nevěděla, co všechno Adama baví, nikdy se s ním v podstatě nebavila. "Ahoj Adame, sice je mi to trošku trapné, ale: nechtěl bys jít se mnou na ples?" Adam se na ni zamyšleně podíval, Klárka čekala nevěřícný pohled, ale toho se nedočkala. Po chvíli Adam odpověděl: "Ale jo, proč ne." A bylo to. Klárka v první chvíli cítila zklamání, takhle se ponížit a požádat ho o garde a on řekne jen, ale jo, proč ne? No to bude tedy úžasný ples...

A byl. Klárka by to do Adama nikdy v životě neřekla: vyzvedl ji doma, donesl jí růži, na ples jeli taxíkem. Ukázalo se, že Adama nezajímají jen počítače, ale má plno jiných zájmů, o kterých Klárka vůbec netušila. Stejně tak Klárka netušila, že Adam může být tak úžasný společník. Celý večer Klárku bavil, vtipně ji zbavoval otravných obdivovatelů, výborně tančil. A nakonec se Klárce splnil i její sen: konečně si připadala jako úplně obyčejná holka.

Habaďúra - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
TAKÉ SE MI PŘÍBĚH LÍBIL!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkuž to napsala Dada...
Obrázek uživatelky
profil
Opravdu hezký příběk a musím s tebou souhlasit Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Myslím, že Adamovi sa Klárka páčila tak ako všetkým ostatným chlapcom, ale na rozdiel od nich bol výborný taktik a vsadil na to, že obletované dievča zatúži práve po tom, čo nemá.
Hovorí sa, že krásne baby to majú v živote ľahšie, ale nemusí to byť vždy pravda. Niekedy môže byť priveľký záujem stresujúci.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles