8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gympl 2. díl - Majčina volba

5. 09. 2012 | Gympl díly
2. díl nového seriálu Gympl vysílaný 5.9. 2012 nese název Majčina volba. Majka zjistí, že manžel Milan, před kterým utíká, se objevil ve městě a pokouší se kontaktovat děti. Její strach ještě vzroste, když přijde na to, že si Milan nedaleko pronajal byt.

A co dalšího přinese 2. díl seriálu Gympl s datem vyslílání 5.9. 2012? Bela se připravuje na přijímací zkoušky na FAMU, chce nafotit portréty učitelů a na titulní stránku dát Evu. Eva s opovržením odmítá. Beliny fotky jsou však vtipné a výstižné a tak Eva nakonec požádá Izabelu o portrét. Válečná sekyra je na čas zakopána, i když ani Bela ani Eva nevěří, že to bude na dlouho.

Gympl 2. díl - Majčina volbaA ani na Adama nesmíme v 2. dílu Gymplu odvysílaném 5.9. 2012 zapomenout.

Eva požádá Adama, aby secvičil se sborem vystoupení pro podnikatele, který hodlá škole věnovat sponzorský dar a v nemalé výši pak školu i dotovat.

Eliška začíná mít pocit, že se jí Adam pokouší sbor ukrást, Adamovi se její podezření ale podaří vyvrátit i díky skvělému hudebnímu číslu hospodáře Marcela. Důležitým vystoupením pro podnikatele je tedy pověřena Eliška.

Nenechte si ujít 2. díl seriálu Gympl
vysílaný 5.9. 2012 na TV Nova


Zdroj, foto: TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !