Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gympl s ručením omezeným na TV Nova

4. 09. 2012 | Gympl díly
Učitelský sbor plný pestrých charakterů v podání hereckých legend, romantika, svébytný humor i nikdy nekončící problematika vztahů rodičů, dětí a učitelů – to vše přichází na obrazovky televize Nova v novém, původním českém seriálu Gympl s ručením omezeným. Úvodní celovečerní filmu uvidí diváci už tuto neděli ve 20:20 a premiérové díly pak od 3. září vždy v pondělí a ve středu večer.

Od neděle 2.9. 2012 se společně s televizí Nova vrátíte v seriálu Gympl s ručením omezeným zpět do školního prostředí, kde na vás čeká řada neopakovatelných hereckých výkonů, skvělá hudba a příběhy ze života plné lásky, humoru, obyčejného lidského štěstí, ale také pádů a trápení. Seriál Gympl s ručením omezeným odstartuje v neděli 2. září ve 20:20 úvodním celovečerním filmem, premiérové díly pak diváci uvidí od 3. září vždy v pondělí a ve středu večer.

Gympl s ručením omezeným na TV NovaKoho představí Gympl s ručením omezeným?


Gympl s ručením omezeným představí v netradičních rolích české herecké legendy a další populární osobnosti showbyznysu. Dvakrát týdně se budou diváci prostřednictvím televizních obrazovek setkávat s rezignovaným ředitelem Matulou v podání Karla Heřmánka, s dobráckou učitelkou Eliškou ztvárněnou Libuší Šafránkovou nebo idealistou Adamem Kábrtem, kterého hraje Ondřej Brzobohatý.

Zpátky do školy se díky seriálu Gympl s ručením omezeným vrátí také Zuzana Bydžovská, Milan Šteindler, Václav Vydra, Kristýna Leichtová, Marta Jandová nebo Lenka Benešová a mnoho dalších. Vedle hereckých špiček se představí i řada mladých talentů – Jáchym Kraus, Jan Maršál nebo Tereza Nvotová.

O seriálu Gympl s ručením omezeným:


Svůj problém se špatnou pověstí jedno maloměstské gymnázium prohrává. Vše došlo tak daleko, že má před sebou pochybná střední škola poslední rok své existence. Situace se zdá být neřešitelnou. Muselo by se totiž stát „něco“ natolik zásadního, aby bylo blížící se zrušení odvráceno. Cesta k takovému cíli je ale trnitá a naděje na zázrak se den za dnem snižuje. Ředitel školy se rezignovaně oddává alkoholu, učitelský sbor je rozdělený na několik táborů a více než o výuku se zabývá konflikty uvnitř.

Klíčovým okamžikem skomírající střední školy je den, kdy přichází na gymnázium mladý učitel Adam Kábrt. Vypadá to, že bude učitelský sbor „bohatší“ o outsidera, kterého provází pověst stejně záporná jako pověst zdejší školy. Svérázné vyučovací metody, despekt k autoritám a někdy až příliš drsný přístup ke kolegům i studentům jeho špatnému jménu příliš nepřidají. Kdy přijde Adam o zbytek iluzí, je, zdá se, jen otázkou času.

Co jste o seriálu Gympl s ručením omezeným nevěděli:


Gympl s ručením omezeným na TV NovaDekorace a lokace
Seriál Gympl s ručením omezeným se natáčí v ateliérech, kde vzniklo celé gymnázium, včetně tříd, sborovny, ředitelny, chodby, haly i dámských a pánských záchodů. Součástí ateliérů seriálu je i kinosál, bar a byty hlavních hrdinů. Dekorace stojí na celkem 1600 m². Exteriéry točí štáb převážně na Praze 4 Podolí.

Kostýmy

Štáb seriálu Gympl s ručením omezeným má k dispozici 600 kusů kostýmů vyrobených pro potřeby natáčení, včetně speciálních kusů: např. kostým Freddie Mercuryho nebo Sněhurky. Protože je seriál natáčen v prostředí současného gymnázia, jsou herci oblékaní velmi trendově.

Akční scény
Součástí seriálu Gympl s ručením omezeným je i řada akčních scén, při kterých herci využívají kaskadéry. Například při rvačkách, roztržkách nebo přepadení.

Herci a štáb

V seriálu Gympl s ručením omezeným se objeví celkem 74 herců a na celém projektu pracuje 81 členů štábu, včetně kameramanů a techniků.

Výroba jednoho dílu
V průměru se jeden díl seriálu Gympl s ručením omezeným natáčí tři dny v ateliérech a jeden den v exteriérech.

Premiérové díly seriálu Gympl s ručením omezeným uvidíte od 3.9. 2012 vždy v pondělí a ve středu večer
na TV Nova


Zdroj, foto: TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsou hodně točené v Pardubicích, co jsem si všimla
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles