8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gympl 45. díl – Jak na Nový rok

10. 04. 2013 | Gympl díly
45. díl oblíbeného televizního seriálu Gympl nese název „Jak na Nový rok“ a sledovat jej můžete 10.4. 2013. Denise už začíná vadit neustálá přítomnost babičky Chmelíkové u nich doma. Chmelíkové není dobře, tváří se, že to nic není, ale nakonec k ní budou muset zavolat doktora Vaněčka. Ten říká Adamovi, že by na Chmelíkovou měli dávat pozor, její zdravotní stav není dobrý.

Bachař ve 45. dílu seriálu Gympl s datem 10.4. 2013 vyzkoušel Ctiradův energetický preparát a není k zastavení. Po počátečním nadšení, jak je výkonný, úplně padne vyčerpáním. Ctiradovi nadbíhá Koberová, ale on na její koketní náznaky nereaguje.

Gympl 45. díl – Jak na Nový rokDenisa s Džajnou ve 45. dílu seriálu Gympl s datem 10.4. 2013 chystají v baru silvestrovskou oslavu a hrát na ní má Pólova kapela. Pól domluvil s Džajnou, že budou hrát zadarmo. To se ale nelíbí Danymu, který se odmítá s kapelou ztrapňovat, když z toho nic nemá, a rozhodne se vystoupení kapely bojkotovat.

Kulich ve 45. dílu seriálu Gympl s datem 10.4. 2013 slíbil Majce, že s ní půjde na silvestrovskou párty v kostýmech, ale nemá žádnou masku. Marcel se nabídne, že mu s výběrem masky pomůže. Silvestr v Hradci je v plném proudu. Kulich si přišel Majku vyzvednout v masce čmeláka.

Renata dostala ve 45. dílu seriálu Gympl s datem 10.4. 2013  od Koberové kvůli přihlášce na zpěv domácí vězení, ale tajně uteče na oslavu. Adam s Denisou nakonec tráví půlnoc doma. A Miladin manžel Václav má novoroční předsevzetí - rozhodl se dodělat si maturitu.

O seriálu Gympl:


Nový komediální seriál ze školního prostředí (2013). Hrají D. Batulková, J. Šťastný, K. Heřmánek, L. Benešová, O. Brzobohatý, Z. Bydžovská, V. Vydra, M. Jandová, M. Šteindler, V. Kopta, D. Šinkorová, J. Révai, K. Fialová a další. Režie J. Chlumský

Sledujte 45. díl seriálu Gympl vysílaný
ve středu 10.4. 2013 od 20:20 na TV Nova


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Gympl 45. díl – Jak na Nový rok:

Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
Gympl 45. díl – Jak na Nový rok
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !