8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gympl 50. díl – Pod jednou střechou

29. 04. 2013 | Gympl díly
50. díl oblíbeného televizního seriálu Gympl nese název „Pod jednou střechou“ a sledovat jej můžete 29.4. 2013. Bachař potká Pelnera a baví se s ním o Ctiradových experimentech. Také Harlej je z energetického prášku naprosto nadšený a přizná se, že ho používá na růst vlasů. Ctirad o těchto účincích neměl ani tušení.

Bachař, Harlej a Pelner se v 50. dílu seriálu Gympl s datem 29.4. 2013 hádají, kdo z nich má větší právo na Ctiradův vynález a pokazili tím Ctiradovi šanci na financování jeho výzkumu. Pelner se chystá odjet z města, Královku získal ve výběrovém řízení, ale Ježdík se dožaduje, aby jeho stavební firma dostala slíbené dokončení rekonstrukce.

Gympl 50. díl – Pod jednou střechouAdam se v 50. dílu seriálu Gympl s datem 29.4. 2013 snaží vydělat peníze pro Patrika a kromě učení ve škole dělá i psychologa a s kapelou objíždí kšefty na plesech. Při jízdě trolejbusem se mu vydělané peníze ztratí. U něj doma se nečekaně objeví Chmelíková, která přiveze své úspory, aby jim vypomohla, jak slíbila. Její rodina ji sice o vše připravila, ale měla u přátel tajně schovaný vzácný obraz, který prodala.

Patrik je rád, že jeho stipendijnímu pobytu nic nebrání, a Bachař ho nabádá, že pokud se v cizině dobře zapíše, je velká šance, že tam může získat stipendium až do maturity. Adam se snaží při psychologických sezeních s Leonkou získat její důvěru, ale dívka je nepřístupná a nemíní se mu svěřovat.

Tomáš v 50. dílu seriálu Gympl s datem 29.4. 2013 začíná dělat drobné naschvály, aby své ženě a tchýni pobyt v bytě co nejvíc znepříjemnil. Eva nechce jen přihlížet a jeho naschvály mu oplácí stejnou měrou. U Lenerů se rozhoří rodinná válka.

O seriálu Gympl:


Komediální seriál ze školního prostředí (2013). Hrají D. Batulková, J. Šťastný, K. Heřmánek, L. Benešová, O. Brzobohatý, Z. Bydžovská, V. Vydra, M. Jandová, M. Šteindler, V. Kopta, D. Šinkorová, J. Révai, K. Fialová a další. Režie J. Chlumský

Sledujte 50. díl seriálu Gympl vysílaný v pondělí 29.4. 2013 od 20:20 na TV Nova

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !