Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gympl 35. díl – Ztráty

4. 03. 2013 | Gympl díly
35. díl oblíbeného televizního seriálu Gympl nese název „Ztráty“ a sledovat jej můžete 4.3. 2013. Z ministerstva přijde zpráva, že spojením škol se zhoršil průměr instituce a tak škola může dostat dotace jen na dvě volnočasové aktivity.

Ve 35. dílu seriálu Gympl se rozhoduje, zda to bude sbor, dramatický kroužek, nebo basketbal. Ředitelka rozhodne, že pokračovat bude ten kroužek, který má šanci uspět v nějaké meziškolní soutěži. Ambiciózní Eva se hned hlásí, že po Chadimovi převezme dramaťák a povede ho sama osobně, jen aby nedostal šanci Zvonek.

Gympl 35. díl – ZtrátyNikdo nevěří, že by Eva mohla uspět. Matula chce kroužku pomoci a začne se účastnit zkoušek. Eva konečně pochopí, že dramatický kroužek je nad její síly a ředitelce navrhne, aby se vedení ujal Matula.

Julča a Mates musí ve 35. dílu seriálu Gympl do Prahy zařizovat studijní věci a Miládce nechají na krku mimino Matýska. Milada ho bere s sebou do školy, ale zrovna se jí to moc nehodí. Ve škole jí ruší hodinu a tak ho svěří Ctiradovi, který má k dětem vztah. Jenže ten nechá miminko chvilku bez dozoru a objeví ho Marcel a Kulich.

Marcel ho jde ve 35. dílu seriálu Gympl povozit, ale Milada zatím začne dítě hledat. Nedorozumění se vysvětlí. Miládka se dozví, že mladí se jeli do Prahy bavit a naštve se, ale Julča jí vše vysvětlí – dostala se do nulťáku a čeká ji studium. Milada z toho nadšená není. Honzík se zajímá o basketbal a chtěl by být u Bachaře v týmu.

Dany ve 35. dílu seriálu Gympl žárlí na Lukáše a povolí mu šrouby u motorky, aby ho ztrapnil ho před Renatou. Lukáš je ponížený a půjčí si tajně doma ze společné kasičky peníze na dovolenou, aby si obstaral z půjčovny luxusní auto a před spolužáky a hlavně spolužačkami se předvedl. Dany zuří a rozhodne se pro radikálnější krok.

Poškodí Lukášovi na motorce brzdy. Lukáš ale zrovna veze ze školy svoji sestru Leonku a oba mají nehodu. Lukáš vyvázne bez zranění, ale má doma průšvih. Vaněčkovi mají o svou dceru strach, ale naštěstí není vážně zraněná a je v nemocnici jen na pozorování. Leonka však v nemocnici vyslechne rozhovor dvou sestřiček, které se baví o tom, že rodičům není podobná, protože je adoptovaná a vědí to všichni.

Sledujte 35. díl seriálu Gympl vysílaný
v pondělí  4.3. 2013 od 20:20 na TV Nova


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Gympl 35. díl – Ztráty:

Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
Gympl 35. díl – Ztráty
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !